Ik ben het waard!

Intuïtief werken met klankschalen

Wanneer de klankschalen je aanspreken maar je weet niet waar beginnen.

Misschien heb je je eerste klankschaal al thuis staan en staat ze stof te vangen. Of misschien het je al 100x bij een klankschaal gestaan en ze toch maar niet gekocht omdat je niet weet wat je ermee aan moet.

Dan is deze workshop iets voor jou!

Helend klankbad

Kom genieten van de diepe staat van rust en happiness waarin de klankschalen je kunnen brengen. Laat de schalen je weer brengen naar je oorspronkelijke staat van zijn. Vrij en krachtig in je lichaam en geest.

In the flow of love

Wanneer we aan liefde denken zijn we meestal naar buiten gericht. Wanneer onze nabije omgeving gelukkig is, dan zijn wij de dat ook. Toch is het een veel groter concept waar we mogen beginnen met onszelf lief te hebben alvorens we het onvoorwaardelijk kunnen delen met onze geliefden, vrienden, collega's, .... en onze eenheid. 

 

Op weg met jezelf

Leer aan de hand van een therapautisch spel jezelf beter kennen. Ontdek welke lessen je al geleerd hebt. En schijn een licht op de lessen waar je nu middenin staat. Krijg inzichten en wordt weer een beetje wijzer op de weg naar de eenheid in jezelf.

Gratis KennismakingsgesprekSoms wil je graag even zeker zijn of je bij de juiste persoon terecht komt. Logisch, want je legt letterlijk en figuurlijk je ziel bloot. Het is dan ook belangrijk dat je je goed voelt bij mij. Daarom kan jij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.