Ik ben het waard!

Kracht traject

Investering in jouw kracht:


 4 x 50 min

1 x 75 min

1 x 120 min


€ 350.00


*Optioneel: huisreiniging €100 of €120 excl km vergoeding


*korting voor mensen die het traject volgen

* meer info over huisreiniging


Tijdens dit traject gaan we aan de slag met coaching en healing om jou weer optimaal in je kracht te zetten. De resultaten gaan dan ook voor zichzelf spreken wanneer jij:


  • Weer sterk in je schoenen staat
  • Rust en balans gaat ervaren in je leven
  • Pijn, verdriet en angst gaat verwerken
  • trauma's uit het verleden definitief achter jou kan laten
  • Nog beter dan in het verleden weet wie je bent en waar je naartoe wil. 


Het traject bestaat uit 6 sessies. 

De eerste verkennende sessie waar we de even de puntjes op de i zetten waar je vastloopt. En waar we ook al al de slag gaan.

In de tweede sessie gaan we een licht werpen op je leven adhv een therapeutisch spel. Dit brengt transformerende inzichten naar boven.

Tijdens de 3de sessie gaan we weer aan de slag met healing en coaching. Sessie 4 staat in het teken van je lichaam. Wanneer we een groeiproces doorlopen vergt dat ook veel van ons lichaam. Daarom ontvang je deze sessie de 'kracht' massage.

Tijdens de 5de sessie nemen we de healing en de coaching weer op.

Tot slot maken  we tijdens de laatste sessie een stiltewandeling om je de kans te geven al het voorgaande optimaal te integreren en de transformatie van jezelf helemaal op punt te zetten.


De voornaamste healings die je tijdens dit traject mag ontvangen zijn 'Ik sta in mijn kracht' en 'Overzicht in mijn leven'. Tijdens de laatste sessie maken we een 

Op deze manier krijg jij de beste mogelijkheden aangereikt om weer helemaal in jouw kracht te gaan staan en van je leven te genieten.


Om jouw proces te ondersteunen ontvang je nog een bloesemremedie op jouw maat.


Indien nodig en gewenst kan je bij dit traject nog een energetische huisreiniging bij boeken. Zodat de energie niet enkel in jezelf maar ook in je woning vlot stroomt.Gratis KennismakingsgesprekSoms wil je graag even zeker zijn of je bij de juiste persoon terecht komt. Logisch, want je legt letterlijk en figuurlijk je ziel bloot. Het is dan ook belangrijk dat je je goed voelt bij mij. Daarom kan jij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.