Ik ben het waard!

Van healing naar heel zijn


Een week of twee geleden was ik het nummer ‘Born for this’ van The Score aan het meezingen/brullen. Ik vind het een fantastisch nummer maar er zit toch een zin in die mij stoort. Ik citeer even ‘We are the broken ones who chose to spark a flame’. Dat zinnetje triggerde mij genoeg om deze blog te schrijven. Want jij bent niet gebroken. Was nooit gebroken en zal het ook nooit zijn.


Jij bent heel!


Dit is ook exact de reden waarom ik geen healings meer geef. Want met healing gaan we helen.
Helen staat voor beter maken, genezen, weer gezond maken.
Ik ga jou niet beter maken. Ik ga geen energie toevoegen, weghalen, deblokkeren. En zelf ga je dat ook niet doen.

Het concept van heling bestaat dus uit twee dingen.
Ten eerste: iets of iemand doet iets. Dus ik als healer doe iets, stenen doen iets, jijzelf doet iets.
Het tweede het stuk van dit concept is dat er iets wordt gedaan om jou beter te maken, om je heel te maken.
Het geeft zeker mooie resultaten. Ik heb zelf ook mee gewerkt. En ga niet ontkennen dat ik ook mooie resultaten ervaren heb, voor mezelf en bij anderen.

En hoewel ik altijd al wist dat ik heel ben, dat ik ongelimiteerd potentieel ben, zag ik toch het grote plaatje nog niet. En dat is dat het idee van heling niet helemaal klopte met mijn innerlijke weten betreffende het heel zijn. Recent is mijn puzzel in elkaar gevallen ben ik dan ook gestopt met healing te geven.


Ik ben overgestapt op reconnecting sessies .

Daarin nodig ik jou uit om je terug gaan te verbinden met je heelheid. Dat is alles wat ik doe. Al de rest doet de natuur. Vanuit een ruimte van pure liefde wordt jouw zelf helend vermogen getriggerd zodat daar je weer kan gaan opruimen wat in de weg staat voor jou om weer die connectie met heel zijn gaan te voelen. Dit geeft fantastische mooie resultaten in de persoonlijke groei. Mensen merken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak vooruitgang in hun leven.

Dat is wat voor mij passend is. om jou te zien groeien, te zien hoe jij weer meer in verbinding komt met jezelf en jouw natuur!

Dus voortaan zing ik:

'We are the perfect ones, who chose to spark a flame.’

Ik vat voor jou nog eens kort samen wat het verschil is tussen en healing en reconnecting sessie. Zo kan jij zelf gaan voelen wat bij jou past.
Uitgangspunt


Wie of wat?


Hoe?

Healing


Er is  iets mis. Je moet genezen, beter worden.Een persoon of materie vb: kristallen doen ietsEnergie verwijderen, toevoegen, deblokkeren, ...


Reconnection sessie 


Je bent heel, er wordt opgeruimd wat in de weg ligt om met de heelheid te verbinden.


De natuur
Pure liefde

(Helaas ben ik in mijn teksten wel genoodzaakt de woorden healing en helen in te brengen  om me vindbaar te maken via google.)

Publicatiedatum: 20 oktober 2022

Een reis naar je ware zelf met en door reconnecting?


Kom jezelf helemaal ontdekken tijdens een zijns retaite . Lees meer...


Of liever even afstemmen? Contacteer mij