Ik ben het waard!

Brug naar een nieuwe wereld

In mij leeft een nieuwe wereld. Eigenlijk is het geen nieuwe wereld, eigenlijk is het best al wel een wel oude wereld. Maar ik ben hem pas afgelopen jaren beginnen blootleggen. Nu de laatste maanden krijg ik meer en meer bewust zicht op deze wereld. En kan ik hem ook meer en meer bewust gaan leven.

Mijn nieuwe wereld

Het is een wereld die gebaseerd is op pure liefde, een wereld met respect, door en voor de natuur. In deze wereld zien we de werkelijke waarde van mensen. We zien en voelen elkaar en staan in verbinding met elkaar. We zien dat we allemaal gelijkwaardig zijn, ieder met zijn eigen specifieke talenten.

Deze wereld zie ik meer en meer boven komen. Niet alleen bij mij maar ook bij andere mensen.

Aan de andere kant zie ik ook een voor mij oude wereld wanneer ik naar buiten kijk. Een wereld die draait om persoonlijk gewin. Waarin de waarde van mensen afhankelijk is van diploma's, wat ze al bewezen hebben of hoe goed ze in dingen zijn. Een wereld die draait om geld. En ver weg staat van mensen en verbinding.

De oude buitenwereld

Een brug naar de nieuwe wereld

Het is een enorme dualiteit om deze 2 werelden te zien en ervaren. Ik stond ook in die oude wereld. Ik werd geleefd door gedachtengoed en patronen die maakten dat ik me meer of minder dan anderen voelde. Dat ik om een bepaalde reden meer of minder geld mocht verdienen. En ga zo maar door…


Ik ben nu al enkele jaren bewust oude patronen en belemmerde gedachten voor mezelf aan het opruimen. En ik kan daardoor zien dat ik die nieuwe wereld altijd al in mij gevoeld en geleefd heb op onbewust niveau. Alleen nu ben ik me veel meer bewust van hoe ik leef. Ik leef en werk dagelijks met die frequentie van pure liefde. En tot nu toe hield ik de nieuwe en oude wereld een beetje gescheiden in mijn communicatie met anderen. Omdat er bij mij ook nog een ‘sneaky’ patroon leefde. Eentje van: Anderen begrijpen het niet dus kan ik er beter over zwijgen. Dit heb ik nu dus opgeruimd 😉

brug-nieuwe-wereld

Daarom ben ik nu een brug aan het bouwen. Een brug tussen deze 2 werelden. Zodat iedereen wordt getriggerd om meer te gaan opruimen om bij deze nieuwe wereld in zichzelf te komen. En deze ook naar buiten durft te brengen.

Maar ik wil nog verder gaan dan communicatie en het helpen opruimen van belemmerende patronen en gedachten. Ik wil deze nieuwe wereld nog meer gaan leven, gaan belichamen. Dat is de reden waarom ik op basis van een minimum (kostendekkend) bedrag + een vrije gift ga werken.

Om dat te doen mocht ik nog dieper gaan in het mezelf bevrijden van identificatie met belemmerd gedachtengoed. Alles wat met persoonlijke waarde en geld te maken had mocht ik gaan aanzien. Van ‘geef ik mezelf niet weg’ tot ‘wanneer mensen niet betalen gaan ze dan wel aan de slag met zichzelf’ en nog veel meer. Ook deze heb ik één voor één aangekeken, gezien wat ze me brachten wanneer ik ermee identificeerde en losgelaten.

Zo heb ik gebouwd en bouw ik verder aan een brug om 2 werelden met elkaar te verbinden in dit moment. Maar laat me eerlijk zijn, ik blijf verderwerken om mijn brug ook snel weer te kunnen afbreken. Zodat iedereen in die nieuwe wereld kan zijn en blijven.


Vrije gift

De vrije gift geef je uit liefde voor jezelf, mijn verrichtte werk en mij. Je bent je bewust van wat je geeft vanuit jouw persoonlijke financiële draagkracht en wat mijn werk en ik voor jou mochten betekenen.

Je geeft met de intentie van pure liefde en weet dus ook dat er geen refunds zijn want onvoorwaardelijke liefde wordt zuiver gegeven.

gift-uit-liefde

Indien je naderhand het gevoel hebt dat je meer had mogen of kunnen geven kan je steeds een extra gift doen. In veel gevallen ervaren mensen pas na enkele dagen of weken de volle impact van een sessie. En zou het kunnen dat je het gevoel krijgt dat je gift niet in verhouding staat met wat het voor jou betekent heeft. Vandaar de mogelijkheid tot een extra gift.

Ik begrijp dat het misschien voor jou nog een beetje onwennig kan aanvoelen. Dat die brug wel heel erg lang lijkt en je nog niet het zicht hebt op die nieuwe wereld. Maar je wil wel gaan ontdekken.

Daarom wil ik je een klein beetje helpen door wat ik voorheen voor een sessie vroeg mee te geven als indicatie (onderaan het artikel). Maar het allerbelangrijkste is dat, ondanks deze indicatie, jij gaat voelen wat voor jou klopt in overeenstemming met je draagkracht en ervaring. Soms kan de ervaring immers als onbetaalbaar aanvoelen. En dat is voor iedereen dan anders in welke gift dit zich uit. Dit is voor mij niet meer of minder waard wanneer ik voel dat ze recht uit jouw hart komt.


Dan rest er mij enkel nog jou te bedanken om jouw steun bij het helpen bouwen van mijn brug!

Dankjewel mooi mens!

Warme groet,

Nikki
Individuele sessie 90 min   €100

Klankbad                                       € 30

Groeps dagretraite               € 250

Workshop                                     € 95

Zelf leren opruimen om bruggen te bouwen?


Tijdens een reconnecting sessie gaan we samen aan de slag om jou helpen op te ruimen. Lees meer...


Of liever even afstemmen? Contacteer mijPublicatiedatum: 3 november 2022