Ik ben het waard!
healing

Healing Diest

Reconnecting sessie 

HEALING

Tijdens een reconnecting sessie maak ik gebruik van mijn allerbelangrijkste tool: Mijn liefdevolle hart!

Want alles wat ik doe is uit liefde en met de frequentie van Pure Liefde in overeenstemming met de natuur. Dat maakt dat een sessie al heel snel kan aanvoelen als een healing.

Tijdens deze sessie gebruik ik deze liefde op 2 verschillende manieren.


Als eerste help ik je met de energie en van pure liefde en met de afstemming op jouw bron verbinding op te ruimen wat je belemmert om weer sterk en veerkrachtig verder te gaan met je leven. Hierdoor wordt je zelfhelend vermogen getriggerd en voelt het aan als een healing. Want deze purificatie is zo krachtig dat je je weer herinnert wie je in de kern van je zijn bent. En kan je je weer verbinden met jouw heelheid.


Je kan het dus vergelijken met een spirituele healing echter is er een verschil van uitgangspunt. Tijdens de reconnecting sessie start ik van uit het oogpunt dat jij al heel bent en enkel opgestapelde ballast mag gaan opruimen om weer te verbinden met deze heelheid.

Bij een healing daarentegen wordt van het standpunt uit gegaan dat je moet geheeld worden en dat gaan ze ook trachten te doen. Er wordt steeds vanuit tekort gekeken. En zit nu net de misvatting, dit beperkt jou om je volle potentieel te kunnen leven, het leven vanuit tekort en beperkingen.


Dat is dan ook de reden waarom ik tijdens deze sessie ook met coaching aan de slag ga met jou. Om jou kijken naar het leven vanuit tekort ook aan te pakken. Want dat is iets wat zich in je hele leven heeft vastgezet. In alle kleine hoekjes van je leven is een beperking verweven. Door opvoeding, ervaringen, trauma, … hebben we ons allerlei beperkingen omgelegd of laten opleggen.

 Zelfs wanneer we ons willen laten helpen zoeken we nog healing ipv ons zelfhelend vermogen te triggeren om onze heelheid weer te gaan ervaren.

Vandaar dat we ook met coaching aan de slag gaan om je hiervan te bevrijden.


Wat jij van deze sessie mag verwachten? 

Min of meer hetzelfde als van een healing, alleen is het resultaat nog krachtiger!

In de aanloop naar de sessie is het mogelijk dat je het gebeurtenissen zich beginnen op te lijnen, klaar om opgeruimd te worden.  Soms in aangename gebeurtenissen, alsof je puzzel in elkaar begint te vallen. Maar het kan ook gebeuren dat alles plots lijkt mis te gaan. 

Tijdens de sessie zelf kan alles heel vrede en liefdevol aanvoelen. Maar zou je je ook enorm  uitgedaagd kunnen voelen. ook dat mag er gewoon zijn.

In de dagen en weken na de sessie kan je ook nog ervaren dat de dingen niet lopen zoals ze normaal doen. Je bent aan het loslaten en dat kan zich uiten op spiritueel, mentaal, emotioneel als fysiek vlak. Van huilen, geeuwen, boeren, ...


Maar op langere termijn ga je een verschuiving in je leven voelen. Eén die tegelijkertijd zo krachtig maar ook zo subtiel dat je ze in eerste instantie zelf niet in de gaten hebt. Maar plots ga je zien en ervaren  hoe je zelf niet meer op dezelfde manier denkt en reageert als  voorheen. En hoe je leven is verandert. 


Dit is de kracht van het opnieuw verbinden  jouw heelheid!

 

Schenking voor en door jezelf


🕒 90 min


Afspraak ter plaatse:

💰 € 44 + vrije gift


Online:

💰 Vrije gift


Een beetje van de kaart door de vrije gift? Hier vind je er meer info over.
Healing Diest

Testimonial

"In de aanloop naar de sessie voelde ik al dingen opspelen in mijn leven. Alsof alles zich aan het oplijnen was om opgeruimd te worden.


De sessie zelf heb ik als heel rustgevend ervaren. Ik kon me goed ontspannen en zijn.


De peiode na de sessie ging ik me veel meer uitspreken dan voorheen. En dingen waar ik me in het verleden aan stoorden raakten me nu veel minder."Genevieve