Ik ben het waard!

Klankschaalmassage

Schenking voor en door jezelf


🕒 90 min


💰 € 44 + vrije giftEen beetje van de kaart door de vrije gift? Hier vind je er meer info over.Daardoor krijgen de cellen in je lichaam een innerlijke massage. Door deze innerlijke massage zullen je cellen in ontspanning gaan. Dit gaat weer leiden tot een betere bloeddoorstroming op plaatsen waar je verkrampt was of een blokkade had. Dus je krijgt een algemene ontspanning van lichaam en geest!


Zelf vind ik de beste omschrijving voor een klankschaal massage heel kort en bondig: INSTANT HAPPINESS!!!


Een sessie omvat meer dan alleen een klankschaal massage.

Voor we aan de slag gaan, gaan we even doorpraten of er bepaalde aandachtspunten zijn voor jou.

Na de massage krijg je even de tijd om alles te laten bezinken en je ervaringen met mij te delen.

Testimonial
Heerlijke en diepe ontspanning."Wat een heerlijke  en diepe ontspanning mochten wij ervaren in de klankschaalmassage. Bedankt voor jouw toewijding en aangename ontvangst"


Angelina

Klankschaalmassage

klankschaalmassage

Een klankschaal massage is vooral gericht op loslaten waardoor je diepe ontspanning mag ervaren.


Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op het luchtbed. Er worden klankschalen op en rond je lichaam geplaatst. Deze worden zacht aangeslagen met een klopper. Daardoor ontstaan er trillingen want geluid is trilling. Elke schaal heeft een andere unieke trilling zoals ook ieder persoon uniek is. Zo zullen de schalen dus voor ieder persoon op een andere manier zingen. Je krijgt op dat moment dus wat helemaal in lijn is met jezelf en wat jij nodig hebt. Jouw lichaam gaat met de schaal in resonantie, dat wil zeggen dat je lichaam gaat meetrillen met de klanken en trillingen.