Ik ben het waard!
helende massage

Holistische massage

Tijdens een holistische massage mag jij de deugden van een massage en het energetische werk samen ervaren.


Een holistische massage is een massage die niet alleen op je fysieke lichaam effect heeft. Maar ze werkt door op alle lichamen, het spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam. Tijdens deze holistische massage wordt je dus in je hele zijn behandeld.


Ik baseer me voor deze massage steeds op wat jouw energieveld mij aan informatie meegeeft. Ik ga steeds van start met je rug, nek en schouders. Dat is immers waar we enorm veel ballast dragen in deze moderne tijden.

Door de verbinding met je lichaam en je energieveld kan ik dan gaan aanvoelen wat jij verder nodig hebt. Soms ben ik een hele massage bezig om alle lichamen (van spiritueel totfysiek) op de rug en schouders vrij te maken van ballast. Andere momenten zijn er nog andere lichaamsdelen vb: voeten, buik, …. die extra aandacht vragen. Dit kan ook weer op 1 of meerdere lagen zijn, van spiritueel tot fysiek.

Deze holistische aanpak maakt dat er heel er veel wordt opgeruimd in je lichaam op een relatief korte periode.

Dat maakt dat sommige mensen het ook als een healing ervaren. Mede ook omda tik tijdens de massage energetisch de ruimte open om je zelfhelend vermogen te activeren volgens je bronverbinding. Dit doe ik vanuit pure liefde door de principes van de natuur. Zodat jij op dat moment mag loslaten wat jou niet meer dient. En mag gaan voeden waar jij verder van kan groeien.


Mijn manier van werken lijkt dan ook hard op een helende of healing massage. Er is echter 1 cruciaal verschil, namelijk de insteek. Tijdens het openen van de energetische ruimte ga ik uit van jouw heelheid. Met andere woorden: Ik weet dat jij reeds heel bent, er moet niets aan jou verandert worden zodat jij weer beter zou worden. Want je bent al de beste versie van jezelf. Enkel heb je in de loop der jaren wat stof en ballast op je gekregen waardoor je niet meer dat gevoel hebt. En dat is net wat we tijdens deze sessie doen, ballast opruimen op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek vlak.


 

Tijdens een healing (massage) wordt er uitgegaan van het standpunt dat eriets mis is met je. Je hebt een blokkade, tekort, … Er moest dus iets hersteld worden. En hoewel daar hele mooie resultaten mee kunnen bereikt worden, zal je daar nooit je volle potentieel mee kunnen gaan neerzetten. Want er wordt steeds vanuit een tekort gewerkt.


En dat is net wat ik wil voor jou! Dat jij in je volle kracht en potentie kan leven, hoe dat er volgens jou ook mag uitzien.


Wat mag je verder van deze holistische massage verwachten?

Min of meer hetzelfde als van een helende massage, alleen is het nog krachtiger!

In de aanloop naar de sessie bestaat de mogelijkheid dat je je fyiek of mentaal minder fijn voelt, dat er je op korte periode dingen meemaakt waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat die dingen je overkomen. Soms in aangename gebeurtenissen, soms minder aangenaam. Maar allen zijn ze je aan het voorbereiden om op te ruimen wat je niet meer past en gaan te groeien op andere vlakken. Heb er geen oordeel op en laat ze er gewoon zijn. Weet dat het komt met een reden, niet meer of minder dan dat.


Tijdens de sessie zelf kan alles heel liefdevol aanvoelen. En kan je wegzakken in een diepe ontspanning. Maar er kunnen soms ook enkele emoties vrijkomen. Deze mogen er ook zijn. Ze zijn aanwezig in dat ogenblik om jou te helpen.


In de periode na de sessie kan je ook nog ervaren dat je op aan het loslaten bent. Dat kan zich uiten op spiritueel, mentaal, emotioneel als fysiek vlak .Van huilen, geeuwen, boeren, ...


In de verdere toekomst ga je subtiele maar krachtige veranderingen ervaren in je leven. Vaak merk je ze zelf in eerste instantie nog niet op. Maar kan jehet merken aan mensen in je omgeving. Ze reageren anders op je of je begint andere mensen in je leven aan te trekken. Misschien krijg je wel opmerkingen dat je je niet meer gedraagt zoals voorheen of ervaar je het toch zelf. Dat kunnen allemaal signalen zijn dat je hebt losgelaten en gegroeid bent.

Dat is het geschenk van een holistische massage!

Schenking voor en door jezelf


🕒 90 min


💰 € 44 + vrije giftEen beetje van de kaart door de vrije gift? Hier vind je er meer info over.
Testimonials

Werkt voor lichaam en geest


“Deze massage werkt voor lichaam en geest. Het was een hele leuke en speciale ervaring.


Nikki is een aangename vrouw, die rust brengt en de tijd voor je neemt.”Ruth