Ik ben het waard!
afbeelding aanbod

Aanbod en tarieven

Individuele sessies

Om je een gedegen uitnodiging aan te bieden zodat je je weer te kan verbinden met jouw heelheid werk ik liefst in trajecten van 6 sessies (In een maximum periode van 6 maanden.) of met  (individuele) dagretraites. Maar soms kan een losse sessie ook voldoen om je weer terug veerkrachtig te laten voelen.  


Tijdens het traject werken we in we met  reconnecting sessies, klankschaalmassages en reconnecting massages zodat zowel uw emotionele, mentale, fysieke als spirituele lichaam worden meegenomen in uw groei.  


Voor al mijn diensten ter plaatste vraag ik een basistarief wat mijn vaste kosten dekt + een gift die voor jou passend voelt rekening houdend met je draagkracht.


Individueel aanbod

aanbod reconnecting
aanbod holistische massage
aanbod klankschaalmassage
aanbod dagretraite

Reconnecting sessies


Tijdens deze sessie gaan we aan de slag om jouw beperkingen, patronen, ... die je in de weg staan om je met je heelheid te verbinden aan te pakken. En dit op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.


Lees meer...

90 min

6 sessies (combinatie van alle individuele sessie mogelijk)

Holistische massage


Tijdens een reconnecting massage kunnen je lichaam en geest ontspannen tijdens het proces om weer tot verbinding met je lichaam en jezelf te komen.


Lees meer...

90 min

6 Sessies (combinatie van alle individuele sessie mogelijk)

Klankschaalmassage


Terwijl je geniet van de trillingen van de klankschalen word je uitgenodigd om in connectie te stappen met jouw ware zelf.


Lees meer...

90 min

6 Sessies (combinatie van alle individuele sessie mogelijk)

Individuele dagretraite


... helpt jou als vrouw, die stevig is vastgelopen in haar leven en processen, om onmiddelijk een intense transformatie te activeren, door een deep dive te maken in jouw leven en proces. Want die deep dive heb jij nodig om snel weer krachtig en flexibel verder te gaan op je pad.


Lees meer...

9.00u- 21.00u

inclusief maaltijden, koffie, thee, water


€44

+gift/sessie

€44

+gift/sessie

€44

+gift/sessie

€222

+gift

Aanbod voor groepsactiviteiten

aanbod klankbad
aanbod dagretraite
Aanbod intuïtief werken met klankschalen
aanbod zijns retraites

Klankbad


Geniet van de diepe staat van rust en happiness waarin de klankschalen je kunnen brengen. Laat de schalen je weer brengen naar je oorspronkelijke staat van zijn.


Lees meer...

120 min

Dagretraite


... helpt jou als mens, die stevig is vastgelopen in het leven en processen, om onmiddelijk een intense transformatie te activeren, door met gelijkgestemden een deep dive te maken in jouw leven en proces. Want die deep dive heb jij nodig om snel weer krachtig en flexibel verder te gaan op je pad.


Lees meer...

9.00u- 21.00u

Workshop: Intuïtief werken met klankschalen


Wanneer de klankschalen je aanspreken maar je weet niet waar beginnen.

Misschien heb je je eerste klankschaal al thuis staan en staat ze stof te vangen. Of misschien het je al 100x bij een klankschaal gestaan en ze toch maar niet gekocht omdat je niet weet wat je ermee aan moet.


Dan is deze workshop iets voor jou! 


Lees meer...

9.30u-16.30u

Zijns retraites


Deze retraites hebben – op het feature event na- expliciet geen programma. Door te ZIJN laten we ontstaan wat er mag ontstaan. We volgen de energie van dat moment in de groep. We geven de retraite vorm door te doen waar er op dat moment behoefte aan is. Uiteraard bieden we wel verschillende opties aan.


Lees meer....

retraiteweekends van vrijdag tem zondag

1 midweek van maandag tem vrijdag

€22

+gift

€88

+gift

€66

gift


€375

+gift/weekend